Skräddare Göteborg

Textil- och skinnskrädderi •

Skinnskrädderi

Vi på Skräddare Göteborg kan reparera och ändra dina plagg i skinn, mocka och päls. Vårt skinnskrädderi kan även sy upp kläder enligt dina önskemål. Vi har en sammanlagd lång erfarenhet av att arbeta med läder och tar oss an alla typer av plagg med stor noggrannhet och precision. Till oss kan du vända dig såväl för enklare arbeten som lagning av ett par skinnbyxor som fått en reva, som mer avancerade uppdrag där vi kan sy om en jacka eller ett annat plagg.

Vi är experter på att laga skinnkläder

Läder och skinn är tacksamma naturmaterial som åldras på ett snyggt sätt så länge du vårdar dem. Till oss kommer ofta kunder som ärvt plagg och pälsar som behöver sys om för att passa bäraren. Som utbildade skinnskräddare kan ta oss an såväl det tjockare lädret som skinnplagg i en mjukare och tunnare kvalitet. Vi har den utrustning som behövs för att arbeta på ett effektivt och kvalitativt sätt. För oss står hantverksskicklighet i centrum och vi ser till att du som kund alltid blir 100 % nöjd med slutresultatet.

Ett komplett skinnskrädderi i Göteborg

Till oss vänder sig kunder för att få hjälp med plagg i skinn och läder. Vårt erbjudande är komplett:

 • Vi är experter på att arbeta med olika typer av skinn
 • Medarbetarna i ateljén har kunskaper om mönsterkonstruktion, detaljer och val av material
 • Vi är lyhörda inför kundens önskemål

Vi lagar skinnkläder till ett bra pris

För oss är det självklart att det inte ska behöva bli dyrt att få professionell hjälp med att sy upp eller sy om ett plagg. Innan du tar del av den hantverksskicklighet som vårt skinnskrädderi i Göteborg besitter kan vi skicka information om ett pris för lagning av skinnkläder. För att vi ska kunna uppskatta kostnaden för arbetet ser vi gärna att du förser oss med så ingående information som möjligt om det du önskar få hjälp med. Vi ser framemot att berätta mer om vårt utbud!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker en skräddare i Göteborg som kan utföra justeringar, laga och sy upp plagg i textil och skinn.

  Adress:
  Vi finns i Göteborg

  Telefon:

  E-post:
  offert@skraddaregoteborg.se

  Orgnr:

OM OSS

När du söker en skräddare i Göteborg som kan utföra justeringar, laga och sy upp plagg i textil och skinn.

Skräddaregöteborg.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Skräddaregöteborg.se kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Vi finns i Göteborg

offert@skraddaregoteborg.se