Skräddare Göteborg

Textil- och skinnskrädderi •

Uppläggning

Vi på Skräddare Göteborg ger dina gamla kläder ett nytt liv. Vi är specialister på uppläggning och kan hjälpa dig när du köpet ett par byxor som är för långa. Vi kan naturligtvis lägga upp all typer av plagg, och du kan med fördel ta del av vår tjänst om oavsett om du har en kavaj som behöver sys upp eller en kjol som du vill korta upp. Vi har lång erfarenhet och ser till att passformen blir perfekt och att de önskade ändringarna utförs på ett genomförbart sätt.

Vi hjälper dig att lägga upp klänning i Göteborg

När du vänder dig till oss får du en kvalitativ uppläggning av byxor eller andra plagg. Vi arbetar med precision och ser till att sådant som foder och manschetter justeras på ett korrekt sätt. Det är vanligt att kunder vänder sig till oss för att få sina festplagg ändrade. Våra skräddare ser till att arbetet håller hög kvalitet i varje steg, och att uppläggningen förändrar plagget till det bättre. Vi kan lägga upp din klänning med en osynlig söm. Om du så önskar kan vi även genomföra andra ändringar i samband med uppläggningen.

Vänd dig till oss för uppläggning i Göteborg

Anledningarna att komma till vår ateljé för en uppläggning med en osynlig söm är många:

 • Vi har lång erfarenhet av att lägga upp alla typer av plagg
 • Våra skräddare lägger upp kläder i textil såväl som skinn
 • Vi kombinerar kvalitet med bra priser

Vi lägger upp byxor till ett bra pris

Tack vare en lång erfarenhet och stort kunnande kan vi arbeta på ett tidseffektivt sätt. Till vår ateljé kommer kunder som vill har en kvalitativ uppläggning i Göteborg till ett fördelaktigt pris. För oss är inga uppdrag för små eller förstora och vi tar oss alltid tid till att noggrant lyssna på kundens önskemål. Om du har några frågor angående vårt utbud är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Medarbetarna på vårt skinnskrädderi i Göteborg besvarar gärna dina funderingar och berättar mer om våra priser.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker en skräddare i Göteborg som kan utföra justeringar, laga och sy upp plagg i textil och skinn.

  Adress:
  Vi finns i Göteborg

  Telefon:

  E-post:
  offert@skraddaregoteborg.se

  Orgnr:

OM OSS

När du söker en skräddare i Göteborg som kan utföra justeringar, laga och sy upp plagg i textil och skinn.

Skräddaregöteborg.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Skräddaregöteborg.se kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Vi finns i Göteborg

offert@skraddaregoteborg.se